Örnek Resim
Yeni Haberler
recent

Adsense Para Kazanma Yolları


Merhaba arkadaşlar..
Bugün sitemizden para kazanma yolu olan adsense'den bahsediyoruz..Öncelikle;

Google Adsense nedir ? 
Google Adsense web sitesine sahip olanlar için oluşturulmuş bir reklamcılık kurumudur.Bu Kuruma kaydınız onaylandığı sürece sizde Google'nin reklam yayıncısı olabilir ve sitenize gelen ziyaretlerin tıklanma trafiği sayısı ile belirli bir maliyet elde edebilirsiniz.Şuanda Google adsenseyi kullanan binlerce site var ve çok çok fazla gelir getiriyorlar.Bunuda belirtmek istiyorum.

Google Adsense ne değildir ?
Google Adsense,Kesinlikle oturduğunuz yerden para kazanma yolu DEĞİLDİR.Emek vermeden karşılık alma kurumuda DEĞİLDİR.Bu 2 cümleyi bildikten sonra işe koyulabilirsiniz.

Google adsenseden nasıl para kazanırız ?
Google Adsense'den tıklanma trafiği ile para kazanırsınız.Reklamınız sitenizde yerini alır ve sitenizin görüntülenme sayısına göre sizin gelirinize eklenir.Her ay belirli gün içerisinde ise seçtiğiniz hesap numarasına paranız nakledilir.Reklamların görüntülenme sayısı hesaplanır ve geliriniz günden güne arta bilir.

Google adsense için neler gerekli ?
Google adsense için öncelikle bir web siteniz olmalıdır.Ardından gerekli sabır ve irade ile bu işe koyulabilirsiniz :)..Tek yapmanız gereken web sitenizle google adsenseye başvurmak ve kabul edildikten sonra kendinize özgü yazılar yazmak.
Unknown

Unknown

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar bizler için değerlidir..Yorum atarak emeğe saygı gösterebilirsiniz..

Bu siteden indirilen veya kullanılan hiç bir uygulamanın sorumlusu Blog Tasarimcim değildir.. Blogger tarafından desteklenmektedir.