Örnek Resim
Yeni Haberler
recent

GTA V PC'YE NEZAMAN ÇIKACAK ?


GTA 5 sonunda bilgisayar sürümü ile geliyor.

Rockstar Games tarafından yayınlanan ve yayınlandığı günden beri dillerden düşmeyen Grand Theft Auto 5 sonunda bilgisayar sürümü ile geliyor.

Son sürümünün yayınlandığı ve daha önce PlayStation 4 ve Xbox One platformlarında oyunseverlerin severek oynadığı Grand Theft Auto bilgisayar platformuna da geliyor. PC sürümü için 4K çözünürlük söz konusu. Rockstar Games animasyon yönetmeni bir röportajında 4K çözünürlü olacağını teyit ediyor. Yani bu demektir ki PS 4 ve Xbox One için gelen 1080p sürümlerinin dört katı daha yüksek çözünürlüğe sahip olacak.

GTA 5 PC versiyonu 27 Ocak 2015 yılında oyunseverlerle buluşacak.
GTA 5 ön yüklemeye açıldı

Rockstar Games'in yeni nesil konsollara merakla beklenen oyunu Grand Theft Auto V'in (GTA 5) ön yükleme zamanı geldi. Eğer PlayStation 4 ya da Xbox One platformları için bu oyunun dijital kopyasını ön sipariş verdiyseniz, oyunu konsolunuza yüklemeye başlayabilirsiniz. Tabii ki bu bir ön yükleme.

Oyun çıkmadan önce yapılmasına izin veriliyor ki vakit kaybetmeyesiniz. Yükleme tamamlansa bile oyunu oynamak için resmi çıkış tarihi olan 18 Kasım'ı beklemeniz gerekiyor. Zaten bu tarihe de 1 haftadan az bir süre kaldı.

Eğer oyunu ön sipariş verirseniz, oyunun içinde kullanabileceğiniz 1 milyon dolarlık para ödülüne de sahip oluyorsunuz.

GTA 5, geliştirilmiş grafikleri ve FPS oyun modu gibi yenilikleriyle 18 Kasım'da yeni nesil konsollarda, 27 Ocak 2015'te de PC'de olacak.
Rockstardan Korsan oyuncularına Darbe niteliğinde bir karar.

Rockstar’ın merakla beklenen oyunu GTA 5 ps3 ten sonra PS4 ve Xbox One için 18 Kasım‘da çıkacak olan oyun için PC kullanıcıları 27 Ocak 2015 i beklemek zorunda kalacaklar.
Rockstar Firması Denuvo DRM adlı korsandan koruma sistemini GTA 5 için kullanmayı planlıyor. Sürekli kod yenileyen bu sistem sayesinde oyunun korsanının çıkması imkansız (!) bir hal alıyor.

DRM sistemini kullanan firmalar arasında Electronic Arts , Warner Bros Games ve Microsoft gibi firmalar bulunuyor.  Bilindiği üzere Fifa 15 ve Lords of Fallen gibi Popüler olan oyunların henüz korsanı çıkmış değil. İnternette dolaşan dedikodulara göre Electronic Arts firmasının Fifa 15 için Korsan oyun yapımcılarına gizli ödenek yaptığı söyleniyor.

GTA 5 4K deneyimini sadece PC kullanıcılarına sunmayı planlarken FPS modunda hiç bir entegrasyon sıkıntısı olmadığıda gelen bilgiler arasında.
Unknown

Unknown

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar bizler için değerlidir..Yorum atarak emeğe saygı gösterebilirsiniz..

Bu siteden indirilen veya kullanılan hiç bir uygulamanın sorumlusu Blog Tasarimcim değildir.. Blogger tarafından desteklenmektedir.