Örnek Resim
Yeni Haberler
recent

Antispyware ile Reklam viruslerinden kurtulun




Reklam virüslerinden kurtulmak için ne yapmalıyız ?
Bunun birkaç yolu vardır..Öncelikle

Program ekle/kaldır dan tanımadığımız,daha önce görmediğimiz programları kaldırıyoruz.


Sorun kalkmadığını farkedersek "SuperAntiSpyware" Adlı programımızı açıp bütün reklam virüslerinin silindeiğini görebiliriz.




SUPERAntiSpyware sayesinde kesilmiş internet bağlantınızı onarabilir,bilgisayarınıza sizin haberiniz olmadan giren zararlı yazılımları bulup temizleyebilir,sistem kayıtlarınıda düzenleyebilirsiniz.

Sabit diskinizde komple ya da sizin belirleyeceğiniz alanlarda gelişmiş teknolojisi ile tarama yapabil ayrıca harici sürücüler, bellek kayıtları, kişisel dosyaları güven içerisinde kullanabilmenizi sağlar. Bilgisayarınızda bulunan spywareadwaremalwaretruva atlarıdialersolucanlarkeylogger'lar ve hijacker'ları anında bulup yok edebilme özelliğine sahip bir programdır.Direct Disk Access (Direkt Sürücü Erişimi) özelliği ile rootkitleri bulup tamamiyle yok eebilirsiniz.

Programın Özelliklerini Şöyle Sıralayabiliriz:

Otomatik tarama özelliği, sistem açılışı ve kapanışı esnasında sisteme varar vermeye çalışan yazılımlara karşı koruma, kayıt defteri koruması, otomatik güncellemeler, gerçek zamanlı engellemeler gibi gelişmiş özellikler bulunmaktadır.


Unknown

Unknown

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar bizler için değerlidir..Yorum atarak emeğe saygı gösterebilirsiniz..

Bu siteden indirilen veya kullanılan hiç bir uygulamanın sorumlusu Blog Tasarimcim değildir.. Blogger tarafından desteklenmektedir.