Örnek Resim
Yeni Haberler
recent

GameBooster ile DONMADAN oyun keyfi !


Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle game boosteri inceleyelim.

Öncelikler;
 Şöyle bir program düşünün; oyunlara gireceğiniz zaman tek bir tuşa basarak aktif edilsin ve gereksiz tüm işlemleri sonlandırarak performansınızı arttırsın, oyundan çıktıktan sonra da tek bir buton ile yeniden eski haline getirsin. Belki aranızda bilenler vardır, öyle bir program var ve adı Game Booster.
     Game Booster, Windows'un arka planda çalışan ve oyun oynarken ihtiyacınızın olmadığı programları devre dışı bırakarak oyunlarınız için daha fazla bellek ve işlem gücü ayırıyor. Belleği temizleyerek en ufak bir boşluğu bile performansınızı arttırmak için ayırıyor. Ayrıca sahip olduğu ileri ayar özellikleri ile gelişmiş kullanıcılar için ince ayar çekmeye olanak kılıyor.
     Tek yapmanız gereken IObit'in sitesinden Game Booster 3'ü ücretsiz olarak indirerek kurmak. Zaten Türkçe dil desteği olduğu için daha fazla anlatmaya gerek yok, programı açtıktan sonra ortadaki büyük butona basarak oyun moduna geçebilir ve oyununuzu açabilirsiniz. Belki performans farkını hissetmeyebilirsiniz, ne kadar fark göreceğiniz sizin PC'nize ve oyunun ihtiyaç duyduğu sistem gereksinimlerine bağlı.

İyi oyunlar dilerim

Unknown

Unknown

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar bizler için değerlidir..Yorum atarak emeğe saygı gösterebilirsiniz..

Bu siteden indirilen veya kullanılan hiç bir uygulamanın sorumlusu Blog Tasarimcim değildir.. Blogger tarafından desteklenmektedir.