Örnek Resim
Yeni Haberler
recent

Blog açtım ne yapmalıyım ?



Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle biraz blog içeriği hakkında konuşalım..
Misal blog açtınız ve ne konuda yazıcağınıza karar vermediniz diyelim.
Öncelikle bu konuda çok titiz olmalısınız.Kendinize özgün yazılarla kendinize özgün konular oluşturmalısınız.Unutmayın "FARK" sizi üst sıralara taşır..Ne konuda yazmalıyım diye sorarsanız bu tamamen size kalmış bir olaydır arkadaşlar.Oyun olsun makyaj malzemeleri olsun spor olsun her şey hakkında yazabilirsiniz..Tek dikkate almamız gereken şey yazdığımız yazılar tamamen bize ait olması.Sonra zamanla gerisi gelicektir.

Konuyu seçtim ve kendime özgü yazılar yazmaya hazırım ! diyorsanız bu yazıyı okumaya devam edin.
Konunuzu buldunuz herşey dört dörtlük diyelim.En az konular kadar önemli olan hatta ciddi önem taşıyan "Tema"mızıda unutmayalım.Sitenize girecek olan kişiler için sitenizin görünümü çok önemlidir.Çok sade olursa ciddiye alınmaz çok karışık olursa göz yorar.Bu yüzden öyle bir tema bulmalısınızki(veya yapmalı) sitenize giren kişinin hem gözlerini yormamalı hemde rahat gezine bilmeli.Bu zevk size ait artık ben pek yardımcı olamam bu konuda :) Ama bizdeki temalara göz atabilirsiniz.. "Temalar için tıklayın"

Artık bir tema'ya sahibim ! Diyorsanız devamını okuyabilirsiniz :)

Evet artık bir konumuz ve güzel bir temamız var.Şimdi ne yapmalıyım ? diye sorarsanız bende size hemen başlayın derim.Yazın arkadaşlar..Paylaşın,ziyaretçilerinizle iç içe olun,sitenize giren ziyaretçiyi kendi yazılarınızla büyüleyin.

"Büyüleyin"Derken gerçek anlamda büyüleyin :)
Misal bir yazı yazdınız ve içerik olarak çok güzel bir şehri ele aldınız diyelim.Konun başlığını "Güzel Şehir" yerine "Ölmeden görmeniz gereken mükemmel şehir" Yaparsanız tıklanma sayınız çok çok artıcaktır ve okunan bir blog yazarı olmak için bir adım daha atmış olacaksınız :)

İyi günler İyi bloglar dilerim.
Unknown

Unknown

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar bizler için değerlidir..Yorum atarak emeğe saygı gösterebilirsiniz..

Bu siteden indirilen veya kullanılan hiç bir uygulamanın sorumlusu Blog Tasarimcim değildir.. Blogger tarafından desteklenmektedir.